2017-01-08 11:46:24• hírek • Kocsis Zoltán

Siettében nekiment a körforgalomnak

illusztráció
illusztráció

Szombaton három komoly közlekedési baleset is történt Szatmár megyében, amelyekben négyen is megsérültek.

Szombat hajnalban Túrterebesen a rendőrség munkatársai figyeltek fel arra a Belgiumban bejegyzett személygépkocsira, amely egy oszlopnak csapódva állt magányosan. A hatóságnak viszonylag gyorsan sikerült azonosítania a jármű vezetőjét, egy 21 éves batarcsi fiatalembert. Akit alkoholtesztnek vetettek alá és bizony a szonda 0,48 mg/l alkoholszintet regisztrált leheletében.

Szombat délután 13.00 órakor Nagykárolyban egy 60 éves tasnádszántói férfi igyekezett balra fordulni egy szupermarket parkolójába a Mihai Viteazul utcában, de nem adott elsőbbséget a szemből érkező gépkocsinak. Utóbbit egy 59 éves szatmárhegyi férfi vezette. A szabályosan közlekedő autó két utasa, egy 33 éves nő és egy 13 éves lány könnyebben megsérült.

A nap legbizarrabb balesete háromnegyed órával később Vadaspuszta közelében, a DJ108L és a DJ194 utak kereszteződésében történt. Egy 19 éves szatmárnémeti fiatal - szabálytalan - előzésbe kezdett és a körforgalom szegélyköve állította meg. Az autóban tartózkodó két 17 éves fiú kisebb sérüléseket szenvedett.

Utóbbi két esetben nem játszott szerepet az alkohol, tájékoztat a rendőrség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: