2012-04-10 17:15:47• hírek • Kocsis Zoltán

Shaqiri vagy Mauri csinálta-e szebben?

A teljes európai futballhétvége (vélhetően) két legszebb gólja Svájcban és Olaszországban esett: az egyiket a fiatal Xherdan Shaqiri, a másikat a már lassan veterán Stefano Mauri szerezte. Hogy melyik a szebb, azt döntsétek el ti.

A svájci bajnokság 28. fordulójában a második helyezett Luzern a címvédő és listavezető Baselt fogadta. A vendégek nem teketóriáztak sokat, Shaqiri már a 4. percben megszerezte a vezetést. Noha ezt Dario Lezcano a második félidő elején kiegyenlítette, a Basel előnye továbbra is 17 pont, nyolc fordulóval a vége előtt.

Az olasz pontvadászat 31. fordulójában a Lazio a Napolit fogadta, a tét pedig ezúttal sem volt kicsi, hisz a két csapat öldöklő küzdelmet folytat egymással a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő harmadik helyért. Rómában a hazaiak szereztek vezetést Antonio Candreva révén, majd Goran Pandev egalizált egykori kenyéradója ellen. Eljött aztán a 68. perc és Mauri mozdulata - a beadás a román válogatott Stefan Radu nevéhez fűződik. A hazaiak győzelmét végül Cristian Ledesma tette biztossá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: