2017-01-12 14:26:43• hírek • (x)

Shambala teaház - négy hónapja Szatmár szívében

Most, az új év kezdetén ideje, hogy áttekintsük mi is történt a 2016-os évben a Shambala háza táján. Kezdődött azzal, hogy október 1-jén volt a Szatmárnémeti belvárosában található teaház megnyitója. Az azóta eltelt négy hónap alatt bebizonyosodott, hogy Szatmáron helye van nem csak a minőségi teáknak, hanem a teaház által biztosított változatos programoknak is.

Bár a város szívében lévő teaház még nagyon fiatal, mégis az ízes teák, a könyvritkaságok és a meghitt hangulat mellett számos rendezvénnyel gazdagította a kikapcsolódást szolgáló programkínálatot. Az őszi és téli estéken otthona volt tea- és csokoládékóstoló esteknek, meditációknak, filmvetítésnek, fotózásoknak. A meghívott előadók között volt zenész, pszichológus, teaszakértő és csokoládékészítő is.

A vezetésükkel sor került zenei koncertre, nőknek szóló csoportfoglalkozásra és gasztronómiai estekre. Nem elhanyagolható részlet talán, hogy minden programot szatmáriak vezettek, ez külön örömöt jelentett a szervezőknek, hiszen sikerült megmutatni, hogy az érdekes és újszerű programokért nem kell elutazni a városból. A szakemberek itt vannak közöttünk, készen arra, hogy megmutassák magukat, csak a teret kell biztosítani számukra ahhoz, hogy értéket teremtsenek.

- Nagyon szép kezdés volt - fejti ki Nagy Renáta, a teázó üzletvezetője -,  szerepeltünk a Duna Tv egyik, külhoni vállalkozásokat bemutató műsorában, valamint a város egyik neves civil szervezetének karácsony előtti jótékonysági kampányához is kapcsolódhattunk helyszínt biztosítva annak. És tettük ezt örömmel, hiszen a Shambala megálmodóinak kiemelt célja, hogy olyan előadások, rendezvények, tanfolyamok létrejöttét támogassa, melyek elősegitik a tudatos és egészséges táplálkozást, a minőségi idő megélését és a szellemi kibontakozás lehetőségét. Az új évben is az a célunk, hogy  a Shambala az a hely legyen, ahol az ízek, az illatok, a könyvek és a rendezvények szerepe, hogy harmóniát és értéket vigyen a szatmáriak mindennapjaiba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: