2010-07-22 15:11:22• hírek • Blikk

Sértegetik Stohl András lányait

Barátaik vigasztalják, ismerőseik pedig tíz körömmel védik a Stohl lányokat apjuk balesete óta. Luca (17) és Rebeka (13) minden támogatást megkap, hogy túllépjen az elmúlt hónapok megpróbáltatásain, amelyek talán örökre nyomot fognak hagyni az ártatlan gyerekek életében

A Stohl lányoknak eddig sem lehetett könnyű, hogy nagyéletű apjuk miatt rendszeresen került családjuk reflektorfénybe, hiszen hol szüleik válása, hol pedig apjuk nőügyeiről és kocsmai verekedéséről szóltak a hírek. A színész május 8-i balesete óta azonban végképp elszabadult a pokol, még az utcán is támadások érik a Stohl családot. A színészt vétkei miatt még hónapokig, évekig is pellengérre állíthatják a bíróságon is, így minden támogatásra és segítségre szükség lesz, hogy az ártatlan gyerekek a legkisebb lelki sérüléssel vészeljék át ezt az időszakot.

 

Stohl András mellett szerencsére jó pár ember ügyködik azon, hogy feledtesse a lányokkal - akár csak néhány órára vagy napra is - a szidalmakat. A 17 éves Luca barátai és osztálytársai elmondása szerint a lányok próbálják túlélni a történteket, és remélik, hogy minél előbb vége lesz ennek a rémálomnak. A lányok egy-egy rosszabb napjain a barátaik mindent megtesznek, hogy felvidítsák őket.

Mivel Luca már majdnem felnőtt nő, ő jobban tudja kezelni a helyzetet, mint a kiskamasz Rebeka, akinek talán még több bántó megjegyzést kell eltűrnie, hiszen mindenki tudja, milyen kegyetlenek is tudnak lenni olykor a gyerekek a társaikkal. Tanáraik azonban szintén a támogatásukról biztosították a színész gyerekeit, így sem a diákoknak, sem a kívülállóknak nem hagyták bántani őket. Luca iskolájának igazgatónője még a nyilvánosságtól is óvta a lányokat, így egyik munkatársa is csak a nevét elhallgatva árulta el, hogy szerinte nem kell annyira aggódni a gyerekekért.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Stohl lányáit is érik atrocitások a drogügy miatt
Stohl lányáit is érik atrocitások a drogügy miatt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: