2017-03-24 13:24:10• hírek • Kocsis Zoltán

Sepsi-Oli: Tartalékos védelemmel a gólzsák ellen

Ismét képernyőre kerül (DigiSport, DolceSport) az Olimpia bajnokija, a szombat déli 11.30-kor kezdődő rangadónak pedig nevéhez illően igen komoly tétje van: aki kikap, az lemarad. A Sepsi jelenleg 44 pontjával a negyedik, az Olimpia 41 pontjával pedig az ötödik. Aki kikap, az lemaradhat az Arad mögött, amely jelenleg 45 ponttal a második.

Az Olimpia nem a legjobb előjelekkel utazhatott el a székelyföldi városba. Egyrészt, mert az előző fordulóban hazai pályán meglehetősen gyenge játékkal kikapott az Afumati-tól. Ennél is nagyobb baj, hogy a védelem két alappillére is kiesett: Walter Heil sárga lapjai miatt nem léphet pályára, Cosmin Iuhas pedig elülső és oldalsó keresztszalag-szakadást szenvedett az Afumati ellen. További rossz hír a csapatkapitánnyal kapcsolatban, hogy a marosvásárhelyi vizsgálat után az orvosok azt tanácsolták: csak júniusban feküdjön kés alá.

Bogdan Andone nem számíthat továbbá a Nagyváradon kiállított Silviu Panára sem, aki három fordulós eltiltást kapott, mint ahogy a csapat sem számíthat Bogdan Andonéra, akit szintén a nagyváradi meccsen küldtek el a kispadról - ő két fordulós eltiltást kapott.

Nem minden kerek a Sepsi háza táján sem. A szentgyörgyiek az előző fordulóban 3-0-ás vereséget szenvedtek a listavezető Juventus otthonában, ráadásul Niczuly Roland kapust is kiállították. Ott lesz viszont a pályán Hadnagy Attila, aki 21 meccsen szerzett 22 góljával vezeti a góllövőlistát. Mindezek ellenére a hazaiak számítanak a meccs esélyesének. A Sepsi idei első három meccsét megnyerte, 2-1-re tudott nyerni Nagyváradon és 3-0-val küldte haza az Afumati-ot. A két gárda őszi összecsapásán Szatmárnémetiben az Olimpia sima, 3-0-ás győzelmet aratott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: