2014-01-23 15:16:31• hírek • (x)

Sentierri: minőség, divat és fiatalos elegancia

A szatmári székhelyű Sentierri divatház választékában az olaszos szabású vőlegényi öltönyöktől a klasszikusan elegáns, illetve a sportos darabokig minden megtalálható.

A vállalat története 1997-ben indult, a fejlődés pedig igen látványos volt: rövid idő alatt a 4 személyt foglalkoztató vállalkozás 50 munkással dolgozó céggé nőtt, ahol az elkészített ruhadarabok minősége az elsődleges. Ezt tartják szem előtt az alapanyagok beszerzésénél és a munkafolyamatok során is, valamint azt, hogy a Sentierri márkájú ruhaneműk kövessék a divatot, a termékpalettán pedig az üzletembereknek szánt elegáns öltönyöktől kezdődően a női elegáns szövetkabátokon keresztül, a sportos és fiatalos zakókig, kabátokig mindenki megtalálja a számára megfelelő darabokat.

A női kabátok esetében a cég közel hatvan féle színnel dolgozik, természetesen több típusú anyagból és textúrából. A szövetek többsége Olaszországból érkezik, összetételük pedig gyapjú, kasmír és poliamid.

Az Adventure névre keresztelt kollekció a divatban való kalandozásra utal: a sokszínű trendi modellek mellett az office és elegáns modellekből is nagy a választék a Sentierrinél.

A City Line kollekció tagjai fiatalos, dinamikus, aktuális modellek, melyek többsége a sportos vonalat követi.

A férfi felöltők között természetesen ott vannak a komolyabb, elegáns, akár ünnepi alkalmakra illő viseletnek számító modellek is, melyek igényes, magas minőségű szövetekből keszülnek.

Ami a Sentierri férfi öltönyöket illeti, itt is nagy a választék: közel 35 modell közül lehet válogatni, a szatmári konfekcióipar minőségi csúcsát képviselő ruhadarabok pedig a kategória minden szintjén jelen vannak. A karcsúsított szabásvonalak, egy- vagy kétgombos szűkebb, rövidebb zakók, az egyenes szabású slim, slimfit vagy regularfit szabású nadrágok mind az aktuális divatot követik.

Az office-business vonalon összesen 15 öltöny-modellből válogathatnak az üzletemberek, vagy azok, akiknek egyfajta munkaköri kötelessége az elegáns megjelenés. Ide sorolnánk a ballagó vagy szalagavatós fiatalokat is, akik egyre jobban ragaszkodnak elveikhez, és igen jól tudják mit akarnak, mi a divat - ezért számukra külön modelleket alkottak a Sentierrinél.

Az öltönyök főleg az olasz divatot követik, a modellek pedig szabás szempontjából minden testalkatra megtalálhatóak.

A ceremónia-gála öltönyöket főleg vőlegényeknek szánják. A Sentierri kiegészítők között megtalálható a csokornyakkendő, a spanyol öv és az ascot-nyakkendő is.

A férfi öltönyök között is megjelenik a City Line kollekcióból ismert fiatalos, sportos vonal. A ruhadarabok pamut, vászon, valamint bársony alapanyagokból készülnek, elegáns, ugyanakkor kényelmes megjelenést biztosítanak a mindennapokban.

A Sentierri ruhák hamarosan megtalálhatók lesznek a szatmárnémeti bemutatóüzletben, ám addig is az érdeklődők közelebbi ismeretséget köthetnek a Sentierri-minőséggel a szatmárnémeti Diamond boltban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: