2014-03-06 15:22:17• hírek • (x)

Sentierri: készül a tavaszi-nyári kollekció

Divatos textíliák, merész textúrák és színek jellemzik a Sentierri legújabb kollekcióját.

A divat folyamatosan változik, ha pedig nem szeretnél lemaradni az újdonságokról, akkor érdemes figyelemmel követni a szatmárnémeti Sentierri Divatház újdonságait. Az idei tavaszi-nyári kollekció gőzerővel készül, néhány darab pedig már nápvilágot látott. És hogy hol találhatod meg ezeket a divatos ruhadarabokat?

Egyelőre a Csizmadiaszín épületének földszintjén található Diamond butikban, de hamarosan a Diamond boltot nyit a Somesul nagyáruházban is, tehát ott is találsz majd a Sentierri fiatalos-sportos, fiatalos-elegáns vagy prémium-kategóriás termékeiből. Sőt, a Sentierri saját bolt nyitására is készül a Pálfalvai úton található varroda szomszédságában, ennek megnyitásáról pedig természetesen tájákoztatni fogjuk a Szatmár.ro olvasóit is.

Az új tavaszi-nyári kollekció sok újdonságot tartogat, de valamennyire jellemző a Sentierritől megszokott minőségi szabás, kivitelezés és a minőségi alapanyagok. A kollekció követi a nemzetközi divattrendek alakulását. Jellemző a kollekcióra a merészebb színek, divatos - elasztikus és kényelmes - textíliák használata. A ruhák mintázatában is a merészség dominál: idén a kockás és csíkos a divat.

Formaruha az Olimpikonoknak

Kevesen tudják, hogy a Szocsiban megrendezett téli olimpián részt vevő magyar olimpiai válogatott elegáns formaruhája is Szatmárnémetiben, a Sentierrinél készült. A férfi öltönyöket és kabátokat, illetve a női kabátokat a Sentierri saját kollekciojából, divatszakértő segítségével választotta a MOB.

A Magyar Olimpiai Bizottság és a sportolók is annyira elégedettek voltak az elkészült ruhadarabokkal, hogy felkérték a céget: pályázzák meg az idén Najningban megredezésre kerülő ifjúsági olimpiai játékok magyar válogatottjának szánt formaruha tervezését és kivitelezését is.

A Sentierrinél örömmel fogadták a felkérést, hisz a mottó még mindig: „Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között!"

A magyar olimpiai válogatott formaruhája

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: