2008-10-23 17:36:30• hírek • Szatmar.ro

Senna a Hondában

A hírek szerint Bruno Senna átveheti Rubens Barrichello helyét a japánoknál.

Rubens Barrichello helye egyre inkább veszélyben van a Hondánál és a hírek szerint az újonnan érkező szponzor sem kedvez a veterán versenyzőnek. A brazil olajipari óriási, a Petrobas ugyanis egy fiatal pilótát szeretne a csapatban látni. Jelöltjeik: Bruno Senna vagy Nelsinho Piquet.

 

Bruno Senna nem más, mint a korábbi klasszis versenyző Ayrton Senna unokaöccse. Az idén a GP2-es versenysorozatban a második helyen végzett összetettben és a szezon végén tesztelni fog a Hondával. Ami Piquet illeti, ő nem ért el nagy eredményeket a Renault-nál, ezért munkaadója még nem döntött jövőjével kapcsolatban. Amennyiben a franciák nem tartanak rá igényt, akkor Petrobas szívesen látná őt a csapatában.

A pletykák szerint a Honda már megegyezett Jenson Buttonnal a folytatásról és másik pilótája kilétének bejelentése azért késik, mert Fernando Alonso válaszára várnak. A legnagyobb esély azonban arra van, hogy a spanyol marad a Reanault-nál. Ekkor aztán jöhet a fiatalítás, amibe a 36 éves Barrichello már nem igazán fér bele.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: