2014-09-22 15:48:31• hírek • Kocsis Zoltán

Senki sem lőtt ennél nagyobb gólt a Bundesligában!

A Paderborn csapata a német labdarúgó élvonalbeli bajnokság, a Bundesliga eddigi meglepetéscsapata: az első osztályban még soha nem szereplő gárda négy forduló után vezeti a bajnoki tabellát. A hétvége óta pedig immár egy rekord is kötődik a nevéhez.

A kék-feketék a 4. fordulóban a Hannover csapatát fogadták és a Elias Kachunga révén 1-0-ra vezettek. A 90. percben szabadrúgáshoz jutottak a vendégek és Ron-Robert Zieler kapus is engedélyt kapott, hogy előre jöjjön fejelni. Hiba volt...

A balról beívelt labdát ugyanis a védők kifejelték, Moritz Stoppelkamp pedig a tizenhatos vonalának közelében mellre vette a lasztit, majd félfordulatból kapura küldte. Pontosan 82,3 méterről talált be, megelőzve ezzel az eddigi Bundesliga-rekorder görög Jorgosz Cavellaszt, aki 2011 márciusában a Frankfurt színeiben 73 méterről lőtt gólt a Schalkénak. „Elképesztő érzés! Nem is tudtam, hogy ilyen messzire el tudom rúgni a labdát", nyilatkozta a meccs után a 27 éves középpályás.

A dolog pikantériája, hogy Stoppelkamp a Hannover színeiben lett ismert labdarúgó, amely csapatot 2010 és 2012 között erősítette.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: