2011-02-10 10:08:50• hírek • Nagykároly.ro

Rekordkísérlet a nagykárolyi Joy Clubban

Közel ezer fiatal tombolja ki magát télen-nyáron, minden szombaton Nagykároly legnagyobb és leglátogatottabb szórakozóhelyén, a Joy Clubban. Feltevődik a kérdés, hogy miért éppen ott?

A válasz nagyon egyszerű: mert egy jó hely.

A kétszintes diszkót több mint ezer ember befogadására tervezték, az alsó szinten élő zene szól, míg a clubban a legújabb hitekre pöröghetnek a vendégek, akiknek véletlenül sem kell félórákat várni a kiszolgálásra, ha éppen megszomjaznának. Kedvük szerint, több bárpult közül választhatnak, mint, ahogy bármikor rendelhetnek egy szelet pizzát is, melyet a pálmákkal díszített alsó szinten fogyaszthatnak el.

Igényesen kivitelezett környezet, igényes embereknek, mert ilyen egy igazi jó hely.

2011. február 12-én fergeteges bulira készülnek a szórakozóhely üzemeltetői. A közelgő Valentin nap alkalmából rengeteg meglepetéssel (különféle vetélkedők, 24 órás házasságkötés, legszebb szerelmi vallomás és persze díjjak) várják a bulizni vágyó fiatalokat, és nem csak a fiatalokat, hanem mindenkit aki szerelmes vagy szerelmes szeretne lenni.

Az est fénypontja egy rekordkísérlet lesz. Szeretnénk ugyanis, ha pontban éjfélkor minden pár csókolózna. Ezzel felállítanánk a Nagykárolyban, egy helyen legtöbb csókolózó pár rekordját - mondta el Hágen Roland, a Joy Club tulajdonosa, aki kifejtette, hogy a kényelem és a kellemes környezet mellett, nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a fiatalok biztonságban legyenek a szórakozóhelyen.

2011. február 12-én rekordkísérlet a nagykárolyi Joy Clubban. Kapunyitás pontban tízkor.


Rekordkísérlet a nagykárolyi Joy Clubban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: