2017-06-26 13:54:53• hírek • Kocsis Zoltán

Semmi nem stimmelt a vasárnap hajnalban bukó motorosnál?

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Vasárnap délelőtt jelentkezett az Avasfelsőfalui Városi Kórházban a fiatal apai férfi, mondván, közlekedési baleset áldozata. Az esetet nem jelentette a rendőrségnek – a nyomozás során kiderült, volt oka titkolózni.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint a baleset vasárnap hajnali 02.00 körül történt a Muzsdaji-tó közelében. A férfi egy kanyarban elveszítette uralmát motorkerékpárja fölött és a szalagkorlátnak ütközött. Majd elhagyta a helyszínt.

A nyomozás során aztán kiderült, hogy a 25 éves férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel. Másrészt nem volt hajlandó vérvizsgálatnak alávetni magát. Harmadrészt fennáll a gyanú, hogy a motorkerékpáron található - külföldi - rendszám egy másik járműé. Mindezek tudatában a rendőrség folytatja a vizsgálatokat.

Történt a hétvégén egy másik említésre méltó baleset is: szombat délután Szilágypéren. Egy 69 éves helybéli férfi szabálytalan helyen, elővigyázatlanul próbált meg átkelni az úttesten, és egy 37 éves érkőrösi autós elgázolta. Szerencsére a gyalogos kisebb sérülésekkel megúszta az esetet. A vizsgálatok szerint egyik érintett sem állt alkohol befolyása alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: