2012-02-16 13:44:50• hírek • Szatmar.ro

Semak-sarok, Boateng-bomba, két káprázatos gól a BL-ből

„Tud-e Boateng kis gólt lőni?", tette fel a költői kérdést Baumstark Tibor, a DigiSport kommentátora szerda este tíz óra magasságában, amikor a Milan-Arsenal meccs 15. percében a ghánai egy hatalmas gólt ágyúzott az ágyúsok kapujába. Nem ez volt azonban az est egyetlen emlékezetes találata.

Az oroszországi hideg miatt Szentpéterváron már késő délután egymásnak feszült a Zenit és a Benfica. Egy jó elsőt egy feledhetőnek induló második félidő követett. Egészen a 71. percig. Ekkor ugyanis egy ritkán látható jelenetsor következett.

Az egész azzal kezdődött, hogy egy elveszettnek tűnt labdát Aleksandr Kerzsakov csak a levegőbe felugorva és visszasarkazva tudott megmenteni. Pont Vladimir Bisztrov elé, aki kapásból centerezte középre a labdát. Ott érkezett Szergej Semak, aki a levegőben sarkozva lőtte a kapuba a labdát.

Alig másfél órával később Milánóban az ördögök és az ágyúsok még csak kóstolgatták egymást, amikor Antonio Nocerino beemelését Kevin-Prince Boateng mellre vette, majd irtózatos erővel rúgta a hálóba. A felső léc érintésével.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: