2017-09-01 14:05:41• hírek • Kocsis Zoltán

Selymes: Nem sikerült az elképzeléseink szerint igazolni!

„Nem lehet konkrét helyezést célként kitűzni, amikor csapatot építesz”, jelentette ki Selymes Tibor néhány hete a Szatmár.ro-nak adott exkluzív interjúban. És a pénteki sajtótájékoztatón. „Aki ért a labdarúgáshoz, ezt tudnia kell”, tette aztán hozzá.

Nem tudni, hogy ez Karda Attila klubelnöknek szólt-e, az viszont biztos, az Olimpia vezetője péntek délelőtt határozott hangvételű üzenetet posztolt a klub Facebook-oldalán. „Ennek a csapatnak a célja az első hat hely valamelyikének megszerzése. Aki ezt nem érti, annak mennie kell”. Talány, hogy ez Selymesnek szólt-e.

„Nem tudom”, válaszolta a korábbi kitűnő védő. „A szerződésemben nincs semmilyen hasonló jellegű kitétel. Hogy a szezon elején miért fogadtam el az első hatban való zárást célként, most pedig miért beszélek csapatépítésről? Azért, mert nem sikerült olyan játékosokat igazolnunk, akik ezt a helyezést lehetővé tennék. Ezektől a fiataloktól viszont ez nem reális elvárás”, fejtette ki véleményét Selymes. Aki meglehetősen hűvösen reagált a közte és Karda között meglévő kapcsolatra. „Soha életemben nem veszekedtem senkivel. De elmondom a szemébe, amit gondolok”, fogalmazott a szakember.

A román válogatott „aranygenerációjának” korábbi tagja természetesen kitért a szombati ellenfélre, az Afumati-ra. „Olyan csapatról van szó, amelynek tagjai két-három éve együtt játszanak. Nagy hangsúlyt fektetnek a labdatartásra. Erre oda kell figyelnünk!”, mondta Selymes. Aki azt is elárulta, mi a siker kulcsa. „Úgy kell játszanunk, mint Nagyszeben elleni első órában. El kell érnünk, hogy ezt a teljesítményt minél hosszabb ideig képesek legyünk produkálni”, fogalmazott Selymes.

Az edző kitért a Balotesti elleni vereségre is. „Mint Mioveni-ben, az első bekapott gól után ezúttal is összecsukklottunk. Hiányzik a tapasztalat és hiányzik néhány vezéregyéniség is”, véli a szakember.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: