2019-03-27 14:54:15• hírek • Közlemény

Segítsünk ismét! – Tűz martalékává vált házuk

Ismét leégett egy otthon, ezúttal Óváriban. A refszatmár.eu oldalán megjelent közleményt olvashatják az alábbiakban. Fogjunk össze a családért!

Az Óvári Református Egyházközség gondnokát, Kőrösi Árpádot és családját nagy csapás érte 2019. március 25-én, az esti órákban. – tudtuk meg Igaz Árpád lelkipásztortól és feleségétől Igaz Ildikó tiszteletes asszonytól, aki részletesen beszámolt honlapunknak az eseményekről. Király Lajos esperesünk amint tudott kiszállt a helyszínre, segítőkezet nyújtva a családnak.

 

A Kőrósi család élete eddigi munkájának eredménye a tűz martalékává vált mintegy fél óra leforgása alatt. Ezáltal a gondnok és családja és özvegy édesanyja mindenét elvesztette.

 

„E nehéz helyzetben a Mindenható arra kívánja tanítani gyülekezetünket és egyházunk iránt oly hűséges gondnok testvérem családját, hogy ne rettenjenek meg és higgyék, hogy gondviselő jó Atyánk szeretete által újjá épülhet a szeretett és védő hajlék, melyet elvesztettek. Gondnokunk és családja anyaszentegyházunk alázatos és hű szolgái generációk óta.” – mondta többek között a tiszteletes asszony beszámolójában.


 

 

Honlapunk biztat arra, hogy ebben a nehéz helyzetben, aki tud, segítsen. Főként anyagi segítség szükséges a talpraálláshoz. Adakozásra biztatjuk kedves olvasóinkat.

 

Adományaikat személyesen elhozhatják Szatmárnémetibe, a Kálvin tér 2. szám alatt található Esperesi Hivatalunkba, illetve pénzt küldeni lehet az alábbi bankszámlaszámra:

 

RO14RNCB0221043057750001

CUI 4376777

Protopopiatul Reformat Satu Mare

Megjegyzés: Ajutor Oar

 

Bízva az olvasók segítőkészségében, előre is köszönjük adományaikat, a család nevében.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: