2009-02-11 14:25:18• hírek • x

Segítsünk Sorinelen

Az ARRA ingatlanügynökség a Szatmár Megyei Gyermekvédelmi Igazgatósággal közösen gyűjtést szervez egy beteg kisfiú számára, akinek egy több tízezer eurós műtétre lenne szüksége, hogy hallani és beszélni tudjon.

Az.öt.éves Sorinel esetében egy betegség miatt nem alakult ki a hallás, s emiatt a beszéd képessége sem, így gyakorlatilag süketnémán éli az életét. Az ARRA ingatlanügynökség vezetői felfigyeltek a kisfiú szomorú sorsára és elhatározták, hogy a szatmári lakosokkal együtt segíteni fognak rajta. Jelmondatuk: "Segítsd Sorinelt, hogy hallhassa szavainkat és mondhassa: Nagyon köszönöm mindenki segítségét"

Az operáció ára, amit a kis Sorinelen el kellene végezni, több mint 40 ezer euróba kerül. A kisfiú családjának sohasem sikerülne összegyűjteni ezt az összeget. Akik segíteni szeretnének Sorinelen, azok a következő bankszámla számra utalhatnak pénzt: RO35TREZ54621370201X XXXX

Jelige: "Pentru Priala Sorin si alte cazuri similare". A kapcsolattartó személy: Berchesan Lia, ő a 0741-508-888-as mobiltelefon-számon érhető el.

További információk: www.arra-imob.ro

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: