2017-12-14 09:46:41• hírek • Bede Emőke

Segíts te is a kölcseys kisdiákon, licitálj!

Egész Szatmár megyét megindította annak a nyolc éves kölcseys kisfiúnak a története, aki aki akut myeloid leukémiában és fibrózisban szenved.

Mint arról beszámoltunk, december 18-án jótékonysági estet szerveznek Krisztián támogatására. Az esten a város magyar iskoláinak diákjai lépnek majd fel, erről részletesebben itt olvashatnak.
 

Azonban a közösségi összefogás nem merül ki ennyiben, hiszen a Borókagyökér Egyesület és Gergely Attila sporttanár felajánlásából két jótékonysági árverésen is részt lehet venni.
 

Gergely Attila egy Hosszú Katinka úszónő által dedikált mezt bocsájtott árverésre, melyre a Kölcsey Ferenc Főgimnázium facebook oldalán lehet licitálni. A kép eléréséhez kattints ide, hozzászólásban pedig licitálhatsz a mezre.
 

A Borókagyökér Egyesület pedig kézműves munkákat ajánlott fel Krisztián megsegítésére. Az árverés december 18.-án 12 óráig tart. A tárgyak megtekinthetők /a licit végén átvehetők a karácsonyi vásárban, a standokon , a fényalagút előtt. Az alkotások Breg Endi és Boca Ildikó jóvoltából kerülnek elárverezésre.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: