2017-11-21 09:00:08• hírek • Szatmár.ro

Segíts Te is a Mikulásnak!

Mivel a Mikulás az ünnepek közeledtével nem bírja egyedül energiával a sok munkát, itt az ideje, hogy mi is kivegyük a részünk a jótékonykodásból és segítsünk neki.

Hogy ez hogyan lehetséges? A válasz igazán egyszerű: először is, hogy te is feltöltődj energiával, térj be egy kávéra a Zeppelin Pubba a Vasile Lucaciu sugárút 13. szám alá. És hogy ez miért jó neked? Nem csak neked, mindenkinek jó: mivel a Zeppelin Pub kávénként 1 lejt szándékozik jótékony célra fordítani.
 

Hogy kinek szánják az adományokat? A Zeppelin Pub csatlakozik az  "Egy csésze boldogság Szatmárnémeti” kezdeményezéshez, és a  Szatmár Megyei Kórház Sebészeti Osztályának ajánlja fel a befolyt összeget, amelynek nagy szüksége van a felújítására. A Zeppelin Pub ezzel támogatja a Rotaract Club sikeres projektjét, hiszen fontosnak tartja, hogy kiálljunk az igazán fontos kezdeményezések mellett, amelyek ténylegesen jobbá teszik a társadalmunkat.
 

Minél többen vesznek részt az akcióban, annál több juthat a kórháznak, ezzel pedig a város lakosságának is. Segíts te is a Mikulásnak!
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: