2009-12-14 11:14:10• hírek • Balogh Anita

Segít a Te Klubod!

Vállalkozó kedvű fiatalok A Te Klubod című rendezvénysorozattal próbálnak segíteni rászorulókon.

A rendezvénysorozatra minden vasárnap délután az Infiniti klubban kerül sor, ahol az egybegyűltek különböző fellépők előadását követhetik nyomon, sportversenyeken, tombolán vehetnek részt, a részvételi díjakból és az egyéb befolyó összegekből pedig minden alkalommal egy vagy két rászorulót segítenek.

A Szatmár.ro a hétvégén ellátogatott az éppen aktuális rendezvényre, amikoris egy idős beteg asszony illetve egy szem-problémákkal küzdő kislány megsegítésére szánták a begyűlt pénzösszeget. A közönség többek között könnyűzenei koncertet, őrző-védő bemutatót, hip-hop táncot és táncbemutatót követhetett figyelemmel, emellett volt tombola és szkander-verseny is. Természetesen minden előadó térítésmentesen vesz részt a jótékonysági rendezvényen.

A szervezőktől megtudtuk: a rendezvény egyre nagyobb népszerűségnek örvend és a közönség egyre nagyobb érzékenységet mutat a rászorulók irányába. Most a téli ünnepek közeledtével A Te Klubod rendezvénysorozat egy időre szünetelteti tevékenységét, de januártól kezdődően újabb összejövetelekkel várják a segíteni akarókat.


Könnyűzenei fellépésekkel szórakoztatták az egybegyűlteket
Könnyűzenei fellépésekkel szórakoztatták az egybegyűlteket


Hétről hétre nőtt a rendezvény népszerűsége
Hétről hétre nőtt a rendezvény népszerűsége


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: