2011-11-03 14:35:53• hírek • Póti Orsolya

Segélyakciót szervezett a Hans Lindner

Mint köztudott a Hans Lindner Alapítvány tevékenysége fejlesztő és karitatív programokra terjed ki, úgy, hogy közben támogatják mindazokat, akik segítségre szorulnak. Az alapítvány munkatársai nemrégiben egy segélyakciót szerveztek, melynek keretében a Nagykárolyi Szent Anna Otthont támogatták - tudtuk meg Koczinger Tibortól, az alapítvány elnökétől.

Az értelmi fogyatékosok gondjainak megoldása nem lehet kizárólag családjaik feladata, hanem az egész társadalom felelőssége. Ezért a Hans Lindner Alapítvány projektek révén csatlakozott azoknak a Szatmár megyei szervezeteknek a kezdeményezéséhez, akik ezen a területen dolgoznak. A szatmári alapítvány igyekszik támogatni a szervezetek mindennapi munkáját segélyakciók, képzések, projektek révén.

Koczinger Tibor, az alapítvány elnöke a Szatmár.ro-nak elmondta: nemrégiben a Nagykárolyi Szent Anna Szellemi Fogyatékkal Élők Ellátóközpontját támogatta az alapítvány egy segélyakció keretében. Az otthont több betegággyal, éjjeli szekrénnyel és fürdőszobai felszereléssel látták el.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: