2006-03-21 09:54:36• hírek • Szatmár.ro

Segal börtönben

nsegal.jpgSegal rosszabbul él mint négy éve! Ez nem is lehetne másképp a börtönben.

A bezártságot, ha nehezen is, de megszokta, a humora viszont maradt a régi, annak ellenére, hogy elmondása szerint rosszabul él, mint négy éve. A smirglimodorú gyanusított lapunk kérdéseire  ügyvédjén keresztül válaszolt, és egyúttal üzent is a kintieknek. Tavaly június 19-én a BRFK kábítószer-bűnözés elleni osztályája az Országos Rendőr-főkapitánysággal közös felderítést követően egy személykocsi pótkerekében ötvenezer extasy tablettát és fél kiló kokaint talált. A nyomozók a kábítószert a helyszínen lefoglalták, a kocsiban tartózkodó négy gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezték, akik közül az egyik elfogott férfi a Való Világ 3-ból ismert Segal volt. Az egykori villallakó azóta is előzetes letartóztatásban van, vallomást még nem tett az ügyben.

- Hogy érzi magát?

 Segal: Köszönöm a kérdést a körülményekhez képest jól...

Hogyan telnek a napjai?

Segal: Amikor még sok dolgom és elintéznivalóm volt, tízkor keltem, most hogy semmi dolgom, picit korábban (fél hatkor) kelek. Eszem, olvasok, tévézek és szól a rádió.

 - Hogy viseli a "cölibátust"?

Segal: Ja, ... néha már magamnak se kellek.

 - Régen azt nyilatkozta, hogy karácsonykor kint lesz. Ez nem sikerült, mit gondol, hogy mikor lesz újra szabad? Karácsonyt, hogy viselte bent?

 Segal: Karácsonykor Wapi azt mondta, hogy három napig nem fogoly, hanem fürj...- csatlakozom hozzá. Azt nem mondtam, melyik karácsonyról van szó. Nem szeretném találgatni, hogy mikor engednek ki, de azért Indián kisfiának megígértem, hogy a ballagásán ott leszek.

- Jelenleg mit tud, milyen büntetés vár önre?

Segal: Amíg tart a nyomozás és nem áll az ügy még úgy, hogy vádat emeltek, addig nem tudok erre válaszolni.

 - Elismert már valamit a felhozott vádakból?

Segal: Továbbra sem tettem vallomást, mert még vannak olyan szakértői vélemények, amelyek még mindig nem készültek el... Bár a Mónika-showban a szakvélemény meg van egy műsoridő alatt!!!

 - Társairól tud valamit?

Segal: Tudomásom szerint a hat hónap után kiengedték az egyik "társamat", de retúrjegyet vett...

 - Zárkatársával jól kijön?

Segal: Három hónapig volt egy zárkatársam, a nevét nem mondanám. De ő már szabadult, vele olyanok voltunk, mint Karak és Vuk. Megbeszéltük, hogy veszünk egy rákászhajót és elmegyünk rákászni. Ha Forrest Gumpnak sikerült...

 - Holt tart most a nyomozás?

Segal: Nyolc hónap után volt egy kihallgatásom, de mivel még nincs kész az összes szakértői vélemény, például nincs meg mit tartalmazott a pótkerék, ezért nem tettem vallomást. Arra meg, hogy én vagyok Kiszel Tünde eltiktolt férje és a kis Donatella apukája, nem engedtek ki.

 - Tartja a külvilággal a kapcsolatot?

Segal: A családommal és a barátaimmal telefonon, levélben és személyesen is... házon belül!!!

- Egykori villatársai közül kivel tartja a kapcsolatot?

Segal: Indián engedélyezett kapcsolattartóm, beszélünk telefonon és amikor tud, jön.

- Frenki régen nagy barátja volt, mit szól hozzá, hogy így eltávolodott?

Segal: Amikor közös terveket szövögettünk, nagyon korrekt és rendes volt, nála laktam, és ezért sokat köszönhetek neki. De neki Andikával kialakult a komoly kapcsolata és akkor elköltöztem tőle. A barátságot nem kell ápolni, majd ha kimegyek hívom.

 - A nagyvilág történéseiről miként tájékozódik?

Segal: TV, rádió, újság, bár kint nem néztem ennyi tévét. Mivel még nem vagyok elítélve, szavazni is tudok majd. Most úgy érzem a kormány még megérdemel 4 év bizalmat, pedig én tényleg rosszabbul élek, mint négy éve, de erről nem ők tehetnek.

- Vannak ismert bűnözők a környezetében?

Segal: Vannak. Közülük egyvalakit említenék, egy román fiatalembert, aki egy társával azért járt át Magyarországra, hogy magyar nőket támadjanak meg, egy ügyvédnőt megöltek, és több fiatal lányt megerőszakoltak, brutálisan megvertek és kiraboltak. Az áldozatok és hozzátartozók fájdalmát, ha egy picit is enyhíti, tudniuk kell, hogy ezeknek a fiúknak itt nem jó... és bárhová is kerülnek pokol lesz minden napjuk.

ma.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: