2013-01-23 10:56:55• hírek • x

SecondTex: ahová érdemes betérni

Kevés szatmárinak kell bemutatni a SecondTex használtruha nagykereskedést, amely az egyik legmeghatározóbb cég lett ezen a piacon Romániában. A vásárlók többek között angol és olasz neves ruhagyártók termékei közül válogathatnak kedvükre.

Erdélyben összesen 22 bolttal áll a vásárlók rendelkezésére a SecondTex, amely originál angol és olasz termékek importjával foglalkozik, de a vásárlók igénye szerint más országok neves ruhagyártóitól is tudnak szállítani minőségi és márkás termékeket.

A SecondTex üzletekben havonta 30 és 50 százalékos árleszállítási akcióra kerül sor, amely egy hétig vonzó árakkal várja az érdeklődőket. A ruhákon kívül, cipók, táskák, játékok, lakástextíliák és egyéb kiegészítők találhatók még az üzletekben. Az üzletvezetők a teljes árukészlet cseréről sem feledkeznek meg, valamint naponta frissítik a kínálatot és pótolják a hiányt.

Szatmárnémetiben továbbra is három bolt várja a vásárlókat. Krém minőség darabáron és egy hétig tartó 50 százalékos akció várja a Zsidó korzón létvő boltba (Libertatii tér 16.) látogatókat, ahol havonta egyszer teljes árukészletcsere és naponta árufrissítés történik.

Extra minőség, kilóra a sajátossága a Károlyi út 26 szám alatti üzletnek, ahol hetente MINDEN SZERDÁN friss áru és árengedmény várja a vendégeket. A 15-ös lakónegyedben található SecondTex-üzlet szintén jó minőségű ruhákat kínál és külön cipőrészleg is várja az ide betérőket. A boltban hetente MINDEN HÉTFŐN teljes árukészletcsere történik és naponta áreső.

Nagykárolyban az Ignisului utcán találhatóak meg a SecondTex minőségi termékei. Itt is hetente teljes árukészletcsere zajlik, valamint naponta áreső. Kilóra vásárolhatnak extra minőséget az avasfelsőfalui üzletben, amely a Victoriei út 126 szám alatt található.

A SecondTex kínálatával szeretné kielégíteni a használt ruhák iránt érdeklődő viszonteladók legmagasabb igényeit is, éppen ezért a cég munkatársai különös tekintettel vannak arra, hogy kizárólag minőségi, divatos és márkás ruhadarabok kerüljenek minden kategóriába.

A cég nagykereskedése Pusztadarócon, a Fő utca 221 szám alatt várja vásárlóit hétköznaponként 8.00-16.30 óra között. Itt különös figyelmet fordítanak arra is, hogy a vásárlók, meggyőződjenek az áru minőségéről a megvétel előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: