2020-06-14 07:47:01• hírek • Blikk.hu

Sebestyén Balázs is megszólalt a makói tornatanár ügyében

Sebestyén Balázs kiállt a makói tornatanár mellett.

A műsorvezető Instagram-oldalán osztott meg egy fotót, amelyen azt láthatjuk, amint kocsijában ül és az autó tetején egy vasalódeszka áll. A kép leírásából pedig az is kiderül, hogy így szeretne kiállni a makói tornatanár mellett, aki csak még érdekesebbé szerette volna tenni a tesiórákat a gyerekek számára. "Éljenek a kreatív tanárok! Sok ilyen kellene belőlük!" - írta a bejegyzéshez Balázs.
 

Ahogy a Blikk megírta, egy makói tornatanárral megalázóan viselkedett a tankerület vezetője, miután az oktató úgy szerette volna izgalmasabbá tenni a digitális oktatást, hogy egy videóban mutatott meg bizonyos tornagyakorlatokat a gyerekeknek. Az úszógyakorlatokat például egy vasalódeszkán hasalva mutatta be, ami teljesen kiverte a biztosítékot a tankerület-vezetőnél. A tanár írásbeli figyelmeztetést kapott és nem is taníthat.
 

Az ombudsman azonnali vizsgálatot rendelt el az ügyben, mivel úgy ítélte meg, hogy a tankerület vezetője megsértette az oktató méltóságát. Az üggyel kapcsolatban a Klebelsberg Központ is megszólalt, az ő álláspontjukat ide kattintva olvashatja el.


További bulváhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: