2016-05-31 09:53:05• hírek • Blikk.hu

Sebestyén Balázs élő adásban veszett össze a feleségével

Élő adásban összeveszett feleségével a nagyszájú rádiós, aki hét év házasság után hagyta el a jegygyűrűjét, és ezt nem is vette észre.

- Segítsetek nekem megérteni a nőket! - kezdte Sebestyén Balázs (38), aki addig tudta nyugodtan mesélni első crossfit edzésének történetét, amíg azt nem mondta: „Az edző megkért, hogy vegyem le a gyűrűimet." Ekkor a Morning Show másik két házigazdája, Rákóczi Feri (45) és Vadon Jani (45) már tudták, mi fog következni.

- Igen, otthagytam, mert az én drága, szeretett feleségem az edzés után hatszor felhívott, hogy még valamit el kell intéznem - érvelt Balázs, és hozzátette. - Nem lett volna semmi baj, de sasszem Viki az első pillnatban kiszúrta, hogy nincs rajtam a jegygyűrű. Ezzel megpecsételte a sorsomat, és a hétvége hangulatát - magyarázta Balázs, akiben hazafelé menet tudatosult, hogy nincs rajta gyűrű. Ennek körülményei tisztázatlanok maradtak. Elképzelhető, hogy az edző hívta fel.

- Arra gondoltam, veszek valahol egy kamugyűrűt vagy próbálok otthon egy extől valami bizsut megtalálni, mert tudtam, hogy a női gondolkodás nem normális. Meg akartam adni annak az esélyét, hogy ne legyen elszarva a hétvégém - érvelt Balázs, de elismerte, hogy kitört náluk a perpatvar. - Azt a veszekedést! Azt a ramazurit, ami nálunk utána volt! - emlékezett a Class FM műsorvezetője, aki szerint a feleségét az idegesítette fel, hogy a jegygyűrűt egyáltalán levette.

A teljes cikket itt olvashatod el!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: