2019-02-01 06:11:16• hírek • Blikk.hu

Schwarzenegger mellett más világsztárok is búcsúztak Andy Vajnától a halotti toron

Szivarok és fehér virágok kíséretében sztárok egész sora kísérte utolsó útjára Andy Vajnát (†74). A Kempinski Hotelben rendezett halotti torra ráadásul Schwarzenegger mellett más világsztárok is érkeztek.

A világhírű producer és filmügyi kormánybiztos január 20-án hunyt el, majd tegnap helyezték örök nyugalomra a Fiumei úti sírkert 19-es parcellájában. A temetőben már fél 10-kor nagy volt a mozgás, az állami szertartást több tucat biztonsági őr és rendőr felügyelte. A meghívottak is szállingóztak lassan: Dobó Kata (44) és párja, Zsidró Tamás (55) az elsők között érkezett, gyalog.
 

A színésznőt láthatóan nagyon megrendítette egykori élettársa elvesztése, de komoran érkeztek a hazai sztárvilág képviselői Edwin Martontól (44) kezdve Árpa Attilán (47) és Geszti Péteren (54) át a Schobert házaspárig, akárcsak a politikai elit tagjai: Rogán Antal (47), Kocsis Máté (37) vagy éppen Fodor Gábor (56).
 

A világhírű akciósztár, Arnold Schwarzenegger(71) 11 óra előtt néhány perccel érkezett, fekete terepjárója mögött közvetlenül Orbán Viktor (55) hajtott be a temetőbe. A miniszterelnök – régi barátként – öleléssel köszöntötte a színészt, aki szerdán egy magángéppel érkezett Magyarországra, hogy beszédet mondjon régi barátja búcsúztatásán.
 

– Szerettem és nagyra becsültem Andyt. A semmiből jött és a semmivel kezdett hozzá. A filmiparban akart elhelyezkedni, tanulta is a szakmát, de sok pénz kellett hozzá, ezért először parókakészítésbe fogott, amivel sikeres lett. Igazán tökös volt, mindig volt víziója, soha semmi nem volt lehetetlen számára – dicsérte Vajnát Schwarzenegger, aki meglepő vallomást is tett. – Utáltam a Rambót, mert nem én voltam a főszereplője. Erre mondta Andy, hogy akkor csinálok neked egy filmet – mesélte a színész, aki akcióhősnek is nevezte a barátját.
 

– A Vörös téren forgattunk, orosz rendőr egyenruhában mászkáltam, Andy mondta, hogy beszéljek a rendőrökkel, akik ott voltak a téren. Aggódtam, mi van, ha letartóztatnak. Azt mondta, nem tartóztatnak le, de ha nem csinálod meg, én küldelek börtönbe. Kiderült, Schwarzenegger, míg itt forgatta a Terminator hatodik részét, minden héten Vajnáéknál vendégeskedett, és a kormánybiztos kitűnő ételekkel vendégelte meg.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: