2014-01-06 22:20:06• hírek • telesport.hu

Schumacher már nincs életveszélyben

A Bild Michael Schumacherhez közeli forrásokra, a németet kezelő Jean-Francois Payen orvosi csapatának tagjára hivatkozva állítja, a hétszeres világbajnok már nincs "akut életveszélyben".

Noha az elmúlt napokban Sabine Kehm és az orvosok is arra kérték a nyilvánosságot, kizárólag a tőlük származó információkat tekintsék hitelesnek, a Bild fenti értesülését több forrás is megerősítette. A német RTL televízió munkatársa, Felix Görner nemrég azt mondta: „Ahogy nekem a menedzser Sabine Kehm a telefonban elárulta, a mai az első nap, amikor először kijelenthetjük, Michael Schumacher már nincs többé sürgős életveszélyben. Ez azt jelenti, hogy az állapota annyira stabil, hogy már nem beszélhetünk közvetlen életveszélyről."

A menedzsert később a Sport Bild munkatársa, Bianca Garloff is idézte: „Michael állapota továbbra is kritikus, de a hétvége folyamán stabilizálódott. Hogy már nincs veszélyben az élete, nem mondhatjuk, de jelenleg már nincs sürgős életveszélyben" - írta a német újságírónő a Twitteren.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: