2016-03-15 09:06:33• hírek • Blikk.hu

Schobert Norbi nem érti, hogy miért vádolják csalással

Az Update-mogul Facebook-oldalán azt állította, hogy a Brit Dietetikusok Társasága beválasztotta az Update-et az "Eating well, Living well"-programba.

Ehhez képest a BDA hétfői nyilatkozatában arról írt Facebook-oldalán, hogy az angol dietetikusok szövetsége tudatában van olyan állításoknak, mely szerint Schobert Norbert társult a dietetikus szövetséggel, és az új kiadványukkal az Eating Well, Living Wellel. Ezek az állítások azonban hamisak, és a BDA kijelentette, hogy nem társult ezzel a személlyel vagy a céggel, és nem is fognak a jövőben sem. A BDA logót, anyagát vagy képeket tilos használnia, kivéve, ha egy adott megállapodást köt az BDA engedélyével, bizonyos körülmények között.  A BDA is megerősíti, hogy Norbert Scobertnek (aka Norbi Update) nincs ilyen engedélye, és felhasználási engedélye a BDA tulajdonú képekhez. Amennyiben ellenkezőjét állítja, hogy társul a BDA és tevékenységeivel, azok hamisak.

Norbi teljesen értetlenül áll a helyzet előtt, hiszen elmondása szerint a Brit Dietetikusok Társasága által megbízott egyik ügynökség még hat hónappal ezelőtt kereste meg őt azzal, hogy beválasztják az Update-et a programba.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: