2018-07-11 05:23:10• hírek • Blikk.hu

Schobert Norbi fia komoly döntést hozott: teljesen megváltozott az élete

A korábban kissé gömbölyded kissrác vállas tinédzserré serdült, alakját a kemény tréningek mellett helyes étrendjével érte el, édesapja, a fitneszguru Schobert Norbert pedig kimondottan büszke, hogy nagyobbik fia teljesen magától szavazott az egészséges életmódra.

Minden este két órát vízipólózik, nagy tehetségnek tartják. Velem és Rékával is szokott edzeni, a nyaralásokkor is mindig jön velünk az edzőterembe – büszkélkedett lapunknak az édesapa, akinek fontos, hogy az egész család egészséges életet éljen.


Az ifjabbik Norbi korábban teniszezett, Lara hosszú évek óta lovagol, Zalán viszont még fiatal, egyelőre nem tudja, milyen sportágat válasszon.


Norbika most nagyon elszánta magát, szeretne tetszeni a lányoknak. Egy évvel ezelőtt elém állt, és azt kérdezte, hogyan legyek valaki. Elmondta, hogy nemcsak Schobert Norbi fia szeretne lenni, hanem tényleg vinni szeretné valamire. Akkor azt tanácsoltam neki, figyeljen magára, jobban tegye oda magát az élet minden területén. Így lett: változtatott az étrendjén, sőt, a tanulmányi átlaga is két jegyet javult – mesélte a fitneszguru, akinek a fia egy esztendeje már csak a családi cég saját, szénhidrátcsökkentett kenyereit eszi, nem fogyaszt cukrot, ellenben sok húst és zöldséget eszik.


Nem volt ez mindig így, kisgyerekként Norbika kissé husi volt. "Sosem volt túlsúlyos, hanem kerekded, mint a többi, egészséges kisgyerek" – jelentette ki Schobert, aki viszont jelentős súlyfelesleggel küzdött fiatalon.


Norbi biztos benne, hogy sikereit éppen régi kövérségének köszönheti, hiszen mai birodalmának alapjait akkor rakta le, amikor harcba szállt a kilókkal. Ezért bosszantotta, amikor az internetes kommentelők a fiát is megszólták.


"Büszke vagyok a fiamra, beteg, aki ilyeneket ír, még akkor is, ha esetleg száz kilós lenne" – mondta. "Engem nyugodtan lehet utálni, de a fiamat ne bántsa senki!"

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: