2014-12-24 09:57:13• hírek • Blikk.hu

Schobert Norbi: Karácsonykor születtem újra

Gyász, félelem és boldogság – Schobert Norbert még soha nem beszélt ennyire őszintén és nyíltan azokról a napokról, amikor karácsonykor két súlyos szívműtét után újraszületett.

- Azt kértem a családomtól, hogy az idén ne menjünk sehová karácsonykor, töltsük az ünnepeket meghitten, otthon - kezdte a Blikknek Schobert Norbi, aki úgy gondolja, hogy minden karácsonyt meg kell becsülni, mert könnyen lehet, hogy az utolsó lesz.

- A dolgok olyan hirtelen tudnak rosszra fordulni, 2001-ben a nevelőapámmal is ezt történt. Akkor még nem volt Réka, és volt egy nagyon csinos szlovák szépségkirálynő barátnőm. Fel akartam neki vágni, és elvittem Srí Lankára. December 23-án indult a gép, ezért korábban kellett ünnepelni, a családommal gyorsan „letudtuk" a karácsonyt. Sajnos a nevelőapám egy rutinműtét miatt meghalt, azóta minden évben az anyukámmal 23-án ünneplünk, hogy ezzel is megemlékezzünk róla - mesélte a fitneszguru, akinek két éve is tragikus volt a karácsonya: szívműtétjét követően csak két órára mehetett haza úgy, hogy az infúzió végig be volt kötve a testébe.

– Nagyon szörnyű volt. Első műtétemnél egy gyerekkori rendellenességet hoztak helyre. Egy hónapig minden rendben volt, de sajnos bejutott a szervezetembe egy olyan kórházi baktérium, amely egyszerűen megette a szívem sok fontos területét. Károsodott a pitvar- és az aortafal is. Újra meg kellett műteni, és bizony kilencven százalék volt, hogy meghalok, amikor újra felnyitották a mellkasomat.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: