2020-01-17 09:03:48• hírek • Blikk.hu

Schobert Norbi Gesztesi Károly féltve őrzött titkáról vallott

Az elhunyt Gesztesi Károly legféltettebb titkáról vallott Schobert Norbi: a sikeres üzletember szerint a színművész a halála előtt nagy dobásra készült a fiával.


Gesztesi Károly halála Schobert Norbit is megviselte, a január 4-én elhunyt színművész temetésén azonban nem lehetett ott, mert külföldön tartózkodott a szeretteivel. Az üzletembernek a hír hallatán egyből eszébe is jutottak a közös emlékek, amikor pedig hazaért a Maldív-szigetekről, egyből kiment Gesztesi Károly sírjához a temetőbe.
 

– Év végén elkísértem Rékát a Maldív-szigetekre, az alakreformtáborába. Ott hallottam, hogy meghalt Gesztesi Karcsi. Leellenőriztem a neten a hírt, és nagyon rosszul éreztem magam. A kisfiam, Norbika és Lara zokogni kezdett, nagyon szerették Karcsit. Éjjel belenéztem a Shrekbe, s amint meghallottam Karcsi hangját, én is elsírtam magam. Hiszen barátok voltunk. Az elutazásom előtt azzal keresett, hogy segítsek, a fiával, Márkóval le akar fogyni. Nagy dobásra készült, a hős Hunyadi Jánost akarta megfilmesíteni. Márkó lett volna a fiatal Hunyadi, ő pedig az idősebb. Ez volt az ő legféltettebb, közös titkuk – mondta az indirekt.hu-nak Schobert Norbi, aki gyakran járt át Gesztesihez. Elmondása szerint a színész akkor zongorázott, csülköt sütött meg libamájat.

Gesztesi Károly /Fotó: Járai László​

– Megviselt Karcsi halála, tudom, nem az ő felelőssége, hiszen hosszú folyamat végén jutott ide. De amíg élek, bennem marad, hogy talán megmenthettem volna a barátomat – fogalmazott az üzletember, aki a táborból hazajövet egyenesen kiment a budakalászi temetőbe, hogy Gesztesi Károly sírjára 10 szál sárga rózsát tegyen, s elbúcsúzzon jóbarátjától.


További bulvárhírekért látogasson el a Blikk.hu oldalára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: