2011-09-02 17:47:09• hírek • Balog Anita

Tragikus baleset a Decebal hídon

Két fiatal - a 21 éves R. Rares és a 20 éves P. Mircea életét vesztette egy péntek délutáni balesetben. A 21 éves S. Adrian Florint  mély kómába esett, és 22 óra körül a Kolozsvári Kórházba vitték - tudtuk meg Demian Costantintól, a megyei kórház sajtószóvivőjétől, aki szerint a fiatalnak nincs sok esélye a túlélésre.

Péntek délután 17.45-kor szörnyű baleset történt a Decebal hídon, mely miatt egy órára megbénult a közlekedés a forgalmas útszakaszon. A szemtanúk állítása szerint a Burgya-sarok irányából tartott a Romana tér felé az Audi személygépkocsi, melynek vezetője az alapvető közlekedési szabályokat áthágva okozott balesetet. Az autós ugyanis az előtte haladó autókat úgy próbálta több mint 100 kilométeres óránkénti sebességgel megelőzni, hogy áthajtott a dupla záróvonalon, majd a szembe jövők sávjában haladva megpróbált visszatérni saját sávjába, ám elvesztette uralmát az autó felett és egy szabályosan közlekedő kamionnal ütközött. A kamion vezetője nem sérült meg komolyabban.

Az Audiban három fiatalember utazott, közülük egy a helyszínen életét vesztette, a másikat kórházba szállították, a harmadikat még hosszú időn keresztül próbálták a mentősök újraéleszteni, majd őt is elszállították, bár kevés az esélye a túlélésére. A tűzoltóknak nem kis időbe került kiemelni az áldozatokat az összeroncsolódott gépjárműből.

Frissítve: Az egyik kórházba szállított férfinak nem tudták megmenteni az életét. A tűzoltóság által kiadott sajtóanyag szerint a helyszínen a 21 éves R. Rares vesztette életét, a súlyos sérültek a 20 éves P. Marius és a 21 éves S. Adrian voltak. A 20 éves P. Marius, aki az autót vezette a kórházban életét vesztette, a hátsó ülésen ülő S. Adrian Florin pedig a súlyos koponyatörések következtében mély kómába esett, ezért péntek este 22 óra körül a kolozsvári kórház idegsebészeti osztályára vitték - mondta el a Szatmár.ro-nak Demian Costantin, a Szatmár Megyei Kórház szóvivője.

A baleset egy órára megbénította a forgalmat a hídon

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: