2014-05-12 09:40:14• hírek • Blikk.hu

Saunders: Kiderült, hogy jó vagyok abban, amit csinálok!

Forrás: eurovision.tv
Forrás: eurovision.tv

Helyezési szempontból az eddigi magyar eredmények második legjobbját érte el Kállay-Saunders András az 59. Eurovíziós Dalfesztiválon, ám az biztos, hogy soha ennyi nemzettől nem kapott pontot Magyarország, mint idén.


A 37 résztvevő országból összesen 25-ből érkeztek szavazatok a magyar versenyzőre, amelyre András nagyon büszke.

- Az elején, amikor elkezdték összesíteni a pontokat, és sorra kaptuk a jobbnál jobbakat az országoktól, sőt vezettünk is, szinte szóhoz sem jutottam. Apukám például annyira izgult, hogy nézni sem bírta a táblázatot, azt mondta, mindjárt inkább az asztal alá bújik - mesélte nevetve hajnalban a Blikknek az énekes, aki ekkor még azon is elgondolkodott, hogy akár meg is nyerheti a versenyt. Kedvese, Tolvai Reni az adás után azt nyilatkozta, hogy ugyan nagyon büszke szerelmére, de ő nem lesz teljesen elégedett.

- Picit csalódott lesz, mert maximalista - állította Reni, aki valóban jól ismeri Andrást, ő ugyanis megerősítette kedvese szavait.

- Az első eredmények láttán van egy nagyon pici csalódás bennem, hiszen azért jó lett volna megnyerni, de közben meg olyan boldog vagyok, mint még sosem! Hihetetlenül büszke vagyok az egész csapatra, és arra is, hogy ennyien szavaztak ránk, mert ez azt jelenti, hogy méltó módon képviseltem, képviseltük Magyarországot - jelentette ki András büszkén, aki ugyan a nyertes „szakállas néniről", azaz Conchita Wurst transzvesztita művészről távolságtartóan nyilatkozott, őszintén gratulál neki.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: