2011-09-27 16:07:07• hírek • Kocsis Zoltán

Városi busszal az Oktoberfestre

Már csak néhány nap választ el minket októbertől és Szatmárnémeti történelmében először Oktoberfesttel kezdődik az év tizedik hónapja. Amint közeledik a hagyományteremtő jellegű esemény, annál több információ derül ki vele kapcsolatban.

Elkészült például a végleges program, amelyből kiderül, hogy már pénteken is olthatják szomjukat azok, akik egy igazi bajor sörre szomjúhoznak. A Károlyi út végén, a Dana1 hotel mögött felállítandó óriási sátor ugyanis már péntek délután 18.00 órakor megnyitja kapuit és Veldensteiner sörrel valamint hamisítatlan bajor menüvel várja az érdeklődőket. Szombaton 14.00-kor, vasárnap pedig 10.00-kor lesz kapunyitás és mindkét nap éjfélig várják a vendégeket.

Sokak szerint a sátor messze esik a várostól, ezért szkepticizmussal fogadták az eseményt. Időközben azonban a szervezők megállapodtak a városi tömegközlekedési vállalattal, a Transurbannal, így az egész hétvége során buszjáratok kötik majd össze az Oktoberfest helyszínét a városközponttal.

A Német-Román Gazdasági Egyesület, a Német Demokrata Fórum és a Zirmer Bud cég által szervezett és a Polgármesteri Hivatal által támogatott eseményre továbbra is lehet belépőjegyeket vásárolni. Egy szelvény fejében egy liter sört és egy teljes menüt kap a vásárló, na meg egy biztos ülőhelyet a hamisítatlan bajor hangulatú sátorban.

Minden egyéb információhoz a 0261 710316-os telefonszámon és az office@drwsm.ro email címen lehet hozzájutni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: