2009-09-24 13:46:44• hírek • Ferenczi Noémi

Sárospatakon jártak

Sárospataki táborozáson vett részt a Kölcsey Ferenc Főgimnázium öt diákja.

Szeptember 11. és 21. között a sárospataki Református Kollégiumban táboroztak a Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákjai. Garda Ingrid, Katona Noémi, Nagy Gergő XII. B, János Alex XII. D és Kádár Petra IX. A osztályos tanulókat Fehér Imola tanárnő kísérte el. A táborozás a „Fiatalok lendületben" elnevezésű Uniós projekt lezárásaként jött létre.

A táborban öt ország diákjai gyűltek össze. A szatmári csoport magyarországi, szlovákiai, lengyel és török diákokkal ismerkedhettek meg. A tábor ideje alatt a diákok számos izgalmas és változatos programon vettek részt. Az egymás kultúrájának megismerésén kívül, workshopok, vetélkedők, filmvetítések zajlottak, beszélgetések az egészséges életmód az EU-ban témakörben stb.

„Nagyon jól éreztük magunkat ebben a táborban. Nagyon izgalmas volt más kultúrákkal megismerkedni, rájönni arra, hogy mindannyian egy nagy közösséget képezünk itt az Unión belül. Évek óta részt veszünk ezekben a projektekben, így a tizenkettedikesek már tapasztalattal rendelkeznek, ők most igyekeztek átadni a stafétát Kádár Petrának, a kilencedikes diáknak"- magyarázta Fehér Imola tanárnő.


Kellmes élményekkel tért haza a hattagú kölcseys csapat
Kellemes élményekkel tért haza a hattagú kölcseys csapat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: