2013-02-01 16:15:16• hírek • Szatmar.ro

Sarokkal lőtt csodagólt a portugál légiós

A skorpió nem csak egy ízeltlábú, a kifejezés a fociban is ismert: egy igen látványos, ebből adódóan pedig nehéz rúgásfajta. A ciprusi élvonalbeli bajnokság legutóbbi, 19. fordulójában a portugál Ricardo Fernandes egy ilyen találattal tette emlékezetessé az Alki Larnaca - Doxa Katokopias meccset.

A találkozón a szintén portugál Bernando Vasconcelos szerzett vezetést a hazaiaknak 10. percben, ám az első félidő ráadásában jött a pályája csúcsán a Portóban és a Sporting Lisszabonban is megfordult Fernandez, aki 14-15 méterről káprázatos gólt szerzett - szegény Antonisz Georgallidosz kapus csak ámult és bámult.

Érdekesség, hogy Vasconcelos 85. percben szerzett duplájára a Doxa ismételten a félidő hosszabbításában válaszolt - egy újabb portugál, Abel Pereira révén.

A First Division, azaz a ciprusi élvonal viszonyait remekül jellemzi, hogy a mérkőzésen pályára lépett 28 játékosból mindössze Georgallidisz volt ciprusi. Mi több, a két kispadon összesen alig további három ciprusi játékos kapott helye....

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: