2015-10-26 09:24:23• hírek • Kocsis Zoltán

Rekordszámú bulizó a sárközi szüreti bálon

Nem okozott csalódást idén sem a szüreti bál Sárközújlakon, a rekordszámú bulizó elégedetten és feltöltődve vonulhatott haza vasárnap hajnalban.

Buliról bulira, évről évre többen vannak Sárközújlakon! Ez nyilvánvalóan azt mutatja, hogy egyrészt igény van a hasonló rendezvényekre, másrészt pedig, hogy a mulatozók rendre jól érzik magukat és szívesen vesznek részt újra és újra.

A szombat esti szüreti bál is tökéletesen illeszkedik a megszokott trendbe, sőt! Az eredeti helyszín, a tavaly felújított lakodalmas terem szűkösnek bizonyult a rengeteg érdeklődő számára, így a szervezők úgy döntöttek, a Dan étterem termébe költöztetik a bulit.

Itt elérkeztünk a siker egyik kulcsához, a szervezőkhöz! Amint a szombati példa is mutatja, a vendégek érdekeit szem előtt tartva igyekeznek rugalmasak lenni. Nem utolsó sorban pedig minden évben a mulatós zene egy-egy sztárja gondoskodik a szórakoztatásról. Idén Csocseszen volt a sor, aki nem is okozott csalódást!

A hajnalig tartó talpalávalót pedig a megyében méltán ismert és közkedvelt Amulett együttes biztosította. Közel háromszáz vendég legnagyobb örömére!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: