2010-12-03 08:59:13• hírek • Szatmár.ro

Mikulás Bazár Szatmárnémetiben

A Szatmárnémeti Caritas Szervezet immár hatodik éve szervezi meg a Mikulás Bazárt, amelyet idén is nagy érdeklődéssel fogadtak a szatmárnémetiek.

Csütörtökön délben a Coposu sétányon állították fel a faházikókat a Caritas munkatársai. A házikókban az érdeklődők kedvükre válogathatnak a különböző karácsonyi tárgyak közül. Már déli órában számos érdeklődő fordult meg a standok körül, kisgyermekes anyukák és apukák, valamint nagymamák keresgéltek a megfelelő ajándék után szeretteik számára.
A Caritas Szervezet kliensei által készített munkák, különböző ajándéktárgyak, és egyéb ünnepi díszek is megvásárolhatóak a bazár idején.

A Mikulás Bazár keretén belül a kicsik magával a Télapóval is találkozhatnak. Szombaton, december negyedikén délben a Mikulás a Krampusszal egyetemben látogatást fog tenni a bazársoron, amely eseményre a szervezők minden kisgyermeket szeretettel várnak. A Mikulás természetesen nem jön üres kézzel, játékokkal és édességekkel fog kedveskedni a gyerkőcöknek a szatmárnémeti újközpontban.

A hatodik alkalommal megrendezett bazár december 5-ig lesz látogatható, akik pedig itt vásárolnak, azok egyúttal adományoznak is, mivel szervezet a bevételt jótékony célokra fogja felhasználni.


Megnyílt a Mikulás Bazár
Megnyílt a Mikulás Bazár


Vásárlók a bazárban
Vásárlók a bazárban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: