2010-10-04 13:09:28• hírek • Blikk

Sarka Kata elhagyja Hajdút

Veszélyben van Hajdú Péter (35) és felesége kapcsolata. Kata (24) ugyanis erősen gondolkozik azon, hogy összepakoljon, és két kisgyermekével együtt elköltözzön Barcelonába.

A főállású anyuka visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a spanyoloktól: arra kérték fel, vegyen részt egy katalógusfotózáson. Az ügynökség Kata egy korábbi, németországi munkájának köszönhetően kereste fel őt, ám először gyerekei miatt visszautasította a felkérést, de miután az ügynökség felajánlotta neki, hogy vigye magával Noncsit és Dávidkát is, Kata hajlik rá, hogy elfogadja az ajánlatot.

- A CKM magazin főszerkesztője, Pantl Péter hívott fel. Szerepeltem a lapjában, így figyeltek fel rám a spanyolok. Nagy elismerés ez nekem, hiszen hat hete született a második kisbabám, és máris egy fotósorozatot szeretnének készíteni velem - lelkendezett Kata, akinek komoly fejtörtést okozott, hogy mi lesz addig a gyerekeivel.

- Összesen két hétről van szó, de én két órára sem szívesen hagyom őket magukra. Arról nem beszélve, hogy Péterrel sem voltunk még külön ennyi ideig. De amikor felajánlották, hogy vigyem magammal a gyerekeket és a férjemet is, újra átgondoltam a dolgot - tette hozzá Kata, ám Hajdú még nem adta áldását az ügyre, sőt kimondottan ellenzi. Kata ennek ellenére kemény diétába kezdett.

- Nyolc kilót kell leadnom ahhoz, hogy visszanyerjem a szülés előtti súlyomat. Amikor Noncsival teherbe estem, 53 kilót nyomtam, az a célom, hogy ezt ismét elérjem. Persze kérdés, van-e értelme a kampányszerű fogyókúrának, hiszen Hajdú egyelőre hajthatatlan.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Édes négyes. Hajdú Péter és Sarka Kata boldogsága a két gyerekkel, Noncsival (jobbra) és Dáviddal teljes. Még soha nem töltöttek egymástól távol 2 hetet
Édes négyes
. Hajdú Péter és Sarka Kata boldogsága a két gyerekkel, Noncsival (jobbra) és
Dáviddal teljes. Még soha nem töltöttek egymástól távol 2 hetet


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: