2018-07-09 06:22:50• hírek • Oszkó Viktória

Sárga jelzés van érvényben Szatmár megyére

Az Országos Meteorológiai Szolgálat sárga jelzésű figyelmeztetést adott ki Szatmár megyére az esőzések miatt. Egészen kedd este 21.00 óráig számolhatunk azzal, hogy bármikor lecsaphat egy nagyobb erejű zápor-zivatar, hatalmas mennyiségű csapadékot hagyva maga után.

Időközönként viharos erejű széllel kell számolni, mennydörgéssel és villámlással kísért heves zivatarokkal, de néhol jégesővel is. Nem kizárt, hogy a megye egyes területein narancssárga riasztást léptetnek érvénybe, ha annyira súlyos időjárási viszonyokkal kell majd számolni.


A Szatmár Megyei Rendőrség azt tanácsolja az autósoknak, legyenek naprakészek a várható időjárással kapcsolatban és kövessék a hatóságok utasításait, ha mégis úgy döntenek, hogy útnak indulnak.


Fokozott figyelemmel vezessünk az utakon, a haladási sebességet mindig az útviszonyoknak megfelelően válasszuk meg, igazodjunk a forgalomhoz! Tartsuk be vagy inkább növeljük a kötelező követési távolságot, ezzel is óvva szeretteinket egy esetleges balesetkor vagy ütközéskor! Ne feledkezzünk meg a lámpákról nappal sem, hiszen a jó láthatóság viharban életet is menthet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: