2006-10-12 10:11:10• hírek • Szatmar.ro

Samsung SCH-B600

samsungb6Samsung a világon elsőként jelent meg 10 megapixeles kamera-telefonnal.

A Samsung újabb jelentős lépést tett a kamera-telefonok piacán azáltal, hogy elkészítette a 10 megapixeles beépített kamerás mobiltelefont. A Samsung 2000-ben elsőként jelent meg olyan mobil telefonnal, amely beépített kamerával rendelkezik, szintén a világon elsőként mutatta be az 5 megapixeles kamera-telefont 2004 októberében, és az első, 7 megapixeles kamera-telefont 2005 júliusában.

A Samsung 10 megapixeles kamera-telefonja (SCH-B600) 6 milliméterrel keskenyebb és 10 grammal könnyebb, mint a 7 megapixeles kamera-telefon (SCH-V770), ezenkívül abban is különbözik a korábbi megapixel kamera-telefonoktól, hogy műholdas mobil TV funkcióval is felszerelték.

A B600 ugyanolyan fényképezési képességeket biztosít, amelyekkel egy 10 megapixeles digitális kamera is rendelkezik, hiszen háromszoros optikai zoom mellett ötszörös digitális zoom-mal is felszerelték, nem is beszélve az autofókuszról és vakuról, amely optimális esetben 10 megapixeles fényképek készítésére alkalmas.

A B600 ezenkívül olyan LED autofókusz funkcióval látta el a Samsung, amelynek segítségével a telefon tulajdonosa sötét környezetben is tiszta és éles képeket készíthet. A LED autofókusz automatikusan választja ki a távolságot, és megfelelő fókuszbeállítást biztosít az optimális fotózáshoz.

A B600 ráadásul rendelkezik fehér szín beállítással, kézi fókusz-funkcióval, valamint folyamatos és szakaszos fényképezési lehetőséggel.  Az ára Koreában 900 000 won (körülbelül 900 dollár).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: