2018-01-24 18:50:03• hírek • (x)

Sammedica IX. – Fogorvosi Konferencia kezdődik január 25-én Szatmárnémetiben

Január utolsó hétvégéjén, január 25. és 27. között szervezi meg a szatmári Fogorvosi Kollégium háromnapos szakmai konferenciáját. Új néven, Sammedica IX. – Fogorvosi Konferencia elnevezéssel az esemény idén új helyszínen, a felújított Iparosotthonban zajlik majd.

Az elmúlt két évben 400-on felül jelentkeztek a konferenciára: ez a szám a duplája a Szatmár megyében dolgozó fogorvosokénak, ami azt jelzi, a kezdeményezés a környező megyék szakembereinek érdeklődését is felkeltette.


A helyszínre felkért előadók érkeznek a bukaresti, kolozsvári és temesvári egyetemi Fogorvostudományi Karok oktatói közül, idén először pedig Magyarországról is érkeznek majd szakemberek. Az Akkreditációs Bizottság idén is 16 kreditponttal értékeli a résztvevők jelenlétét.
 

A szervezői munkát a helyi Fogorvosi Kollégium bonyolítja dr. Ratiu Cosmin elnök vezetésével. Az esemény főszervezői dr. Osz Titusz, dr. Csik Maticu Balázs és dr. Leiher Leonóra.


A konferencia szervezőbizottsága köszönetet mond a Városi Tanácsnak és Kereskényi Gábor polgármesternek a támogatásért, valamint Butka Gergelynek, a polgármester úr tanácsosának a szervezői segítségnyújtásért.
 

A konferencia ünnepélyes megnyitója január 25-én, csütörtökön este kezdődik, ekkor állófogadással várják a vendégeket, pénteken és szombaton pedig reggeltől estig tartanak majd az előadások. Minden érdeklődő fogorvos kollégát szeretettel várnak a szervezők, a részvételi szándékot a Fogorvosi Kamaránál vagy a helyszínen lehet jelezni.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: