2008-10-06 20:39:02• hírek • Szatmár.ro

Sámel a bronzcsatában maradt alul

Kevés hiányzott a még csak 17 éves Sámel Lórándnak, hogy érmet nyerjen a Kolozsváron megrendezett országos felnőtt cselgáncs bajnokságon.

A Szatmárnémeti Unio dzsúdósa előbb két ippon győzelmet aratott, ám utána a bronzéremért vívott küzdelemben 3 percnyi vezetés után kikapott a tapasztaltabb Daniel Bratától.

Az ellenfél egyébként a nyáron részt vett a pekingi olimpián is, és a legjobb nyolc között esett ki. Sebastian Sabău (66 kg) és Demcsák Zoltán (81 kg) a vigaszágon vereséget szenvedtek, így helyezetlenül zártak. „Sámel a tapasztalatlanságának köszönhette, hogy kikapott, de így is elégedettek lehetünk. Neki még elég ideje van arra, hogy a felnőttek között is bizonyíthasson" - nyilatkozta Terely Mihály edző, aki a hét végén a 66 kilogrammos súlycsoportban részt vesz a Piteşti-i veterán országos bajnokságon.

Az Uniótól rajta kívül még Czerlau Doina (57 kg), Pelcz Attila (81) indul még biztosan, Lucian Preda (73) indulása még kérdéses. A veteránok egyébként a novemberi prágai Eb-re készülnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: