2013-06-07 12:28:22• hírek • Szatmar.ro

Salzburgba szerződött Gulácsi Péter

Nem kis meglepetésre az osztrák élvonalban szereplő Red Bull Salzburg csapata pénteken hivatalos honlapján bejelentette: leigazolta a magyar válogatott kerettag Gulácsi Pétert. A 23 éves hálóőr hat év után hagyta el a Liverpoolt.

A sajtó korábban nem neszelte meg a dolgot, mint ahogy azt sem, hogy Gulácsi a tavasz folyamán háromnapos próbajátékon vett részt Salzburgban. Az átigazolás anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra a felek, a kapus 2017-ig írt alá.

Az 1,92 méter magas kapus 17 évesen szerződött az MTK-ból Liverpoolhoz. A kormoránok felnőttcsapatában egyetlen bajnokin sem lépett pályára, az elmúlt években többször is kölcsönadták a Herefordnak, a Tranmere-nek és a Hull City-nek. Összesen 15 alkalommal lépett pályára az angol másod- és 35-ször a harmadosztályban.

Noha a Salzburg vezetői azt nyilatkozták, első számú kapusként számítanak rá, e kijelentés minimum kétséges. Az energiaital-gyár csapatának keretében jelenleg három kapus található. A svéd válogatott 36 éves játékosa, Eddie Gustafsson súlyos sérülését követően nem tudta visszavenni korábbi helyét a csapatban, ő idén csak öt bajnokin védett. A 19 éves Thomas Dahne nem kapott lehetőséget, a csapatkapitány Alexandre Walke pedig 30 találkozón állt a gól előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: