2010-04-11 15:44:30• hírek • Balog Anita

A salsa ritmusára táncolták át az éjszakát

fotó: ifj. Kiss Bertalan
fotó: ifj. Kiss Bertalan

Kolozsvárról és Nagyváradról is jöttek városunkba a latinos ritmusok szerelmesei, hogy végigtáncolják az éjszakát a Loga Dance School által szervezett salsa-esten. A tánccal ismerkedők és a profibbak az est folyamán láthatták Bogdan Nistoricanak és Carolina Capitannak - a salsa igazi romániai nagyágyúinak - a produkcióját is.

Második alkalommal szervezett a Loga Dance School salsa-showt, s ahogy az első, úgy a mostani est is zajos sikert aratott a tánc szerelmeseinek a körében. Már kilenc órakor megkezdődött a buli, amelyen a latinos ritmusokra a salsát jól vagy kevésbé ismerő, de lelkes párok táncoltak órákon át. A mostanság a világ minden táján hódító tánc rejtelmeibe már több szatmári is belekóstolhatott, hiszen a tánciskola már lassan egy éve szervez csak a salsával foglalkozó tanfolyamokat.

Az est résztvevőiben a tánc miatti felszabadultság mellett kis izgalom is volt, hiszen mindenki azt várta, hogy a romániai salsás berkekben szinte legendának számító kolozsvári párost, Bogdan Nistorica-t és Carolina Capitan-t élőben láthassák táncolni. A páros nem is okozott csalódást az egybegyűlteknek: fantasztikus táncshow-val lepték meg a rajongókat.

Ha már a meglepetéseknél tartunk, maga a tánciskola vezetője, Loga Lóránt is szerzett egy kis meglepetést a résztvevőknek. Mivel egy ideje az iskolában lagzi előtt álló ifjú párokat külön is felkészítenek a legalapvetőbb táncokból és harmonikus nyitótánc-koreográfiákat is összeállítanak nekik, az iskola vezetője a Dansez pentru tine című tv-műsorban szereplő Alexandra Selessel több táncot is bemutatott, melyekkel bármikor ámulatba lehet ejteni a násznépet.



Rendhagyó menyasszonytánc
Rendhagyó menyasszonytánc


A salsa ritmusára ropták a táncot


A salsa ritmusára ropták a táncot


A salsa ritmusára táncolták végig az éjszakát
A salsa ritmusára táncolták végig az éjszakát


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: