2019-03-21 14:07:16• hírek • x

Salsa party az Eden pubban: latinos ritmusok és tánc hajnalig a város legújabb szórakozóhelyén

Pár hete nyitotta meg kapuit Szatmárnémeti  környékének legújabb és legmodernebb szórakozóhelye, az E`den Pub. Indulásból magasra helyezték a lécet mind a környezet, mind a programkínálat terén. Nem csoda, ha üresek a városi diszkók, mikor buli van az E`den-ben.

A legközelebbi bulin a latinos hangulaté a főszerep. A Passion4Salsa szervez partyt a táncoslábúak számára. Aki egy helyben toporogna, nem jó helyen jár. A mozgásra csábító klasszikus és modern salsa, bachata és kizomba dallamok a bőre alá bújnak, mihelyst az első ütemek felcsendülnek. Amint a hangulat felpörög, partnerére talál mindenki, s elragad a hangulat. 

 

Az E`den Pubban a mindig mosolygós pultosok gyors egymásutánban kevernek pár koktélt a társaságnak. Kínálatukban az alkoholmentestől a lazább, nőiesebb italokig mindent megtalálnak, s a férfiak sem maradnak szárazon. Aki megfárad, szusszan kettőt az asztaloknál vagy a kanapék egyikén, onnan szemlélve a hangulatot. Aztán vissza a parkettre!

 

A salsa estre a belépés ingyenes és szeretettel várnak mindenkit a teljesen kezdőktől a profi táncosokig tánciskolai hovatartozástól függetlenül. A Passion4Salsa elárulta, nem csak szatmári, hanem nagybányai és zilahi vendégeket is várnak a buliba – igazán népes összejövetelnek néznek elébe. Szerencsére, az E`den parkettre elég nagy, minden párnak jut hely, sőt – a rueda közben sem kell összehúzniuk magukat.

 

Mikor járt utoljára olyan pubban, ahol nem nézték ki sem a kora, sem az öltözéke miatt? Ez az E`den. Kortól, nemtől és stílustól függetlenül szeretettel várnak mindenkit. Ezt képviseli a Passion4Salsa is: nincs dress code, nincs követelmény. Az a legfontosabb, hogy érezze magát. Erről szól a szombati E`den salsa party.

 

A cseles világítás és a színes fények, a kedvenc számok lüktető ritmusa elfeledtetik a hétköznapi gondolatokat. Átveszi helyüket az önfeledt szórakozás, a latinos, vidám hangulat.

 

Látogassanak el szombat este a 22 órakor kezdődő latin buliba! Az E`den Pub Vetésen, a Fő utca 162 szám alatt található. Facebook oldalukon minden eseményt jóval előre feltüntetnek, és üzenetet is küldhetnek számukra. Kattintson erre a hivatkozásra az E`den Pub közösségi oldalához.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: