2011-11-02 13:50:06• hírek • Póti Orsolya

Salsa party Wilmark-al Szatmárnémetiben

A kolumbiai születésű Wilmark Rizzo Hernandez Romániában végezte tanulmányait, és a szülőföld, a trópusi vidék és a forró latin ritmusok iránti vágy, arra késztette, hogy itt is táncolni, majd táncot oktatni kezdjen.
A kolumbiai születésű Wilmark Rizzo Hernandez Romániában végezte tanulmányait, és a szülőföld, a trópusi vidék és a forró latin ritmusok iránti vágy, arra késztette, hogy itt is táncolni, majd táncot oktatni kezdjen.

A Loga Dance School meghívására november 20-án Szatmárnémetibe érkezik Wilmark, az a kolumbiai származású salsa oktató, aki elsőként hozta be Romániába ezt a népszerű latin-amerikai táncot.

A nyáron szervezett Bachatta hétvége sikere hozta azt, hogy városunkat is megtisztelje a neves salsa oktató, és néhány egyszerűbb tánclépéssel adjon ízelítőt mindabból, ami már gyermek korától szenvedélyévé vált. A kolumbiai születésű Wilmark Rizzo Hernandez Romániában végezte tanulmányait, és a szülőföld, a trópusi vidék és a forró latin ritmusok iránti vágy, arra késztette, hogy itt is táncolni és táncot oktatni kezdjen.

Ő népszerűsítette elsőként Romániában a salsát, megalapítva az első salsa diszkót, a Salsa Me & You-t és a Latin-amerikai Táncakadémiát. Immár 16 éve profi salsa oktató, és saját tánccsapatát is létrehozta, melynek tagjaival nyaranként olyan országokban lépnek fel, mint Svájc, Németország, vagy Olaszország.

Walmark-al november 20-án, este 21 órától a szatmáriak is találkozhatnak a Crystal termében. Az est keretében a résztvevők egy órán keresztül salsa lépéseket sajátíthatnak el a kolumbiai táncos irányításával, majd profi fotók is készülnek a szatmári Prisma Fotóművészek Egyesületének tagjai által. Egy belépőjegy ára 20 lej - jegyeket a Loga Dance Schoolban lehet vásárolni hétköznaponként 16-21 óra között.

A résztvevőket többnyire elegáns öltözetbe várják: férfiak ingben és nadrágban a hölgyek pedig blúzban és szoknyában jelenhetnek meg. További információért látogasd meg a Loga Dance School oldalát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: