2008-10-22 17:55:01• hírek • Szatmar.ro

Sajtótájékoztató messengeren

"Online kávézásnak" nevezett internetes sajtótájékoztatón mutatta be szerdán új honlapját Kelemen Hunor. Közel egy tucat újságírót hívott meg Yahoo Messsenger-en a rendhagyó sajtóbeszélgetésre az RMDSZ ügyvezető elnöke.

A kampánytól a jelöltállításon át a Kispál és a Borz együttes ötletként felmerült erdélyi kampány-fellépésig és Tarkovszkij Stalker című filmjéig minden belefért a sajtótájékoztatóba. A kérdésekre, hozzáfűzésekre, kritikus megállapításokra Kelemen Hunor kolozsvári, ügyvezető elnöki irodája számítógépénél ülve válaszolt, az újságírók pedig a szerkesztőségből kérdezgették különböző témákról.

 

A.konferencia-beszélgetés az újdonsághoz való „idomulás" zökkenőivel indult: kérdés után gyakran újabb kérdés következett, s így a válasz olykor messzire került „kérdésétől". A műfaj népszerűségének és bejáratottságának tulajdoníthatóan azonban a virtuálisan együtt „kávézó" csapat tagjai jól megértették egymást.

A beszélgetés végén az is kiderült, az újságírók igénylik ezt a fajta kommunikációt, Kelemen Hunor pedig megígérte, lesz még alkalom ilyen jellegű sajtós-politikus csettelésre.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: