2009-01-30 15:50:58• hírek • www.velvet.hu

Saját műsort kap a Hal a tortán kritikusa

Sági Szilárd a Hal a tortánban osztja az észt a született séf celebeknek arról, hogyan is kell valójában kikeverni a palacsintatésztát.

Emellett nem árt róla tudni, hogy néhány éve még a Coolon főzött a legvadabb helyeken a haverjával a GerillaGrill című műsorban. Egy autószerelő, aki autót sose szerelt, viszont egyedi motort magának annál inkább. Amúgy is könnyedén varázsol kávésdobozból csillárt, mialatt vezeti saját éttermét és házat épít.

A.TV2-n tavasszal induló műsoráról elmondása szerint még ő sem tud annál sokkal többet, hogy főzni fog benne. "Vannak ötleteim, de jelenleg több szálon fut a cselekmény. Még egyáltalán nem tudom, hogy elfogadják-e őket, majd meglátjuk."

A magánéletét egyelőre féltve őrzi a gasztrokibic, de annyit elárul, hogy van egy barátnője, akit nagyon szeret és akiről valamiért már várnak képeket a neten, hogy kicsoda. "Szeretném megkímélni attól, hogy bárhol megjelenjen" - mondja, másrészről viszont nincs arról szó, hogy titkolná, csak megpróbálja kihagyni a hercehurcából. Egyelőre nem is igen jár eseményekre, ahol partnerrel kellene megjelennie.

A celebkritikus szerint a Hal a tortán szereplői néha félnek a kritikájától, amit nem is igen ért. "Úgy csinálok, hogy ha az egyik kezemmel odacsapok, addig a másikkal simogatok, és ezt próbálom egyensúlyban tartani. Ezek az emberek nem szakácsok, nem kell mindenhez érteniük." - mondta el a www.velvet.hu portálnak.

Az is előfordul, hogy a kritizált celebek más helyzetben éppen hozzá fordulnak telefonos segítségért. "Van, hogy rossz időpontban hívnak, hogy segítsek, szívem szerint ilyenkor azt mondanám, hogy nézzék meg az interneten, minden fent van. Persze nincsen. De hogy magyarázzam el, hogyan kell felszúrni egy dagadót?"

Sági Szilárd kritizálja a főzőcskéző sztárokat. Fotó: www.velvet.hu, Szécsi István

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: