2015-12-15 16:16:57• hírek • Kocsis Zoltán

Új alpolgármestere van Szatmárpálfalvának

Nagy József gratulál Sandu Ovidiu Doncának, előtérben a leköszönő Valeriu Suta
Nagy József gratulál Sandu Ovidiu Doncának, előtérben a leköszönő Valeriu Suta

Új alpolgármestere van Szatmárpálfalvának, miután a tisztségéről lemondott Valentin Suta helyét Sandu Ovidiu Donca vette át a keddi tanácsülés döntését követően. A községben a 2012-es helyhatósági választások óta immár ötödik alkalommal avattak alpolgármestert.

A Szociáldemokrata Párt (PSD) színeiben politizáló Valentin Suta kisebb megszakításokkal tizenkét évig töltötte be az alpolgármeteri tisztséget a községben - több esetben azt követően, hogy sikertelenül pályázta meg a polgármesteri címet. Lemondását azzal indokolta, hogy munkáját nem tudta eredményesen végezni az elmúlt három év meghurcoltatásai okozta stresszhelyzetben.

Szatmárpálfalván viharosan alakult az alpolgármesteri tisztség sorsa az elmúlt három évben, amikor Zenoviu Bontát és Sutát is egyaránt kétszer iktatták be. Utóbbi helyét a szintén PSD-és Sandu Ovidiu Donca vette át a pénteki tanácsi döntést követően.

Nagy József polgármester köszönetet mondott Suta eddigi munkájáért és elmondta: eddig is eredményesen dolgozott együtt az RMDSZ és a PSD, reményének adva hangot, hogy ez a jövőben is folytatódni fog - a község érdekeit szem előtt tartva.

Nagy József gratulál Sandu Ovidiu Doncának, előtérben a leköszönő Valeriu Suta

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: