2019-08-05 13:08:56• hírek • Bede Emőke

Saját falubelijét fosztotta ki éjnek idején a 13 éves kamaszlány

A tasnádi rendőröknek sikerült azonosítaniuk az elmúlt hétvégén azt a mindösszesen 13 éves, girókutai lánykát, aki a július 29-re virradó éjszakán behatolt egy falubelije házába, majd onnan közel 900 lejnyi értékkel távozott – adta hírül a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség sajtóosztálya.

A hatóság által közölt információk szerint a kamaszlánynak a bezárt ablak felfeszítése által sikerült bejutnia az ingatlanba, ahol aztán különféle értékeket szedett össze, majd ahogy jött, úgy ki is osont. A rendőrség által lefolytatott nyomozás néhány nap alatt fényt derített az ifjú elkövető személyazonosságára, ám a sértett fél pechére az ellopott dolgoknak már csak a 80 százalékát sikerült visszaszerezni.

Robogós baleset Kőröstelepen

Augusztus 3-án, 17 óra 45 perc környékén arról értesítették a nagykárolyi rendőröket, hogy könnyebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Kőröstelep területén. A helyszíni vizsgálatok során az egyenruhások megállapították, hogy egy 27 éves helybeli férfi túl gyorsan szerette volna bevenni a kanyart, s ennek okán elvesztette irányítását a robogója felett, nekicsapódott a szalagkoráltnak, végül pedig az árokban landolt.
 

A fickó szerencsére csak könnyebben sérült meg az incidensben, de sérülései ellátása érdekében azért beszállították a kórházba. Míg az orvosok a zúzódásokat kezelték, addig a rendőrség ellenőrizte a férfi papírjait is. Balszerencséjére a hatóság emberei pillanatok alatt rájöttek, hogy a jogosítványa egyáltalán nincs, az általa vezetett robogóra pedig hamis rendszámokat szerelt fel. Mindezek fényében nem is csoda, hogy a férfi ellen bűnügyi eljárást indítottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: