2017-05-25 09:03:53• hírek • Szatmár.ro

SZINezzünk újra együtt! Szatmári Ifjúsági és Diáknapok

Most nem kell nagyvárosba utaznotok ahhoz, hogy részt vegyetek egy pörgős diáknapon, mivel június 9-11. között a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés és a Szatmár Megyei Diáktanács megteremti városunkban a diáknapok hangulatát a Szatmári Ifjúsági és Diáknapok keretein belül.

Az idén immáron 11. alkalommal megrendezett Szatmári Ifjúsági Napok egy apró módosításon esik át, mivel egy újabb, dinamikusabb programmal bővül ebben az évben a rendezvénysorozat. Épp ezért Szatmári Ifjúsági és Diáknapok néven fog futni a rendezvénysorozat, és a programja az elmúlt évekhez viszonyítva jóval változatosabbnak ígérkezik. A hagyományosnak tekinthető koncertek, stand up comedy est és sporttevékenységek mellett többek között, idén a szatmári ifjúság is színre léphet.

A szervezők 8-10 fős, középiskolásokból (9-12. osztályosok, akár vegyesen is, kortól, nemtől és sulitól függetlenül) álló csapatok jelentkezését várják, hogy különböző szórakoztató és kreatív versenyszámokban megmérettetve igyekezzenek elnyerni a legszínesebb diákcsapat címet. Ha szatmári vagy, akkor biztos nem jelent nagy gondot, hogy a rendezvénysorozat idén a város több jellegzetes helyszínén képviselteti majd magát. A faladatok teljesítése sem okozhat majd nagy fejtörést, ha rendelkezel némi alapvető ismerettel városunk múltjáról és főbb látványosságairól.

Ha akad köztetek táncoslábú, sportkedvelő, gyors észjárású, művész lélek vagy olyan, akiben tombol a gyűjtögető vagy játékszenvedély, akkor szerveződjetek csapatokba és nevezzetek be a következő linken: https://goo.gl/forms/lKMOSSl9v4B36MBV2

A jelentkezési díj mindössze 10 RON csapattagonként, részvételi feltétel csupán a jó kedv és a csapatszellem. A fődíj pedig, hogy junius 6 és 9 között együtt VIBEolunk, ugyanis az első csapat nyertesei VIBE jegyekben részesülnek.

További információkért, részletekért kövessétek a rendezvény hivatalos facebook oldalát: www.facebook.com/SZINhivatalos

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: